Προτάσεις ομορφιάς για τις γιορτές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς

Οι προτάσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς είναι πολλές :
1) Αποτρίχωση με το βραβευμένο για το 2017 BBL module device της Joule platform by Sciton.
2) Θεραπεία Σύσφιξης/Ανόρθωσης -Skin Tightening (προσώπου-κοιλιάς) : Μια μη-επεμβατική θεραπεία για την σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος με εκπληκτικά αποτελέσματα σε πρόσωπο-λαιμό αλλά και σε σώμα σε 1-3 συνεδρίες.
3) Τα πολύ διαδεδομένα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη , NanoLaserPeel & MicroLaserPeel για την εξάλειψη κηλίδων,δυσχρωμιών,επιφανειακών ρυτίδων και για να αποκτήσετε μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπο σας.Πάντα με την εγγύηση του κορυφαίου Contour TRL ErYAG 2940nm Laser από την Sciton .
4) Επίσης συνδυαστικές θεραπείες όπως η “Meso-Tyte” .
Στην ουσία αποτελεί συνδυασμό 2 μη επεμβατικών (non-ablative) θεραπειών : Skin tightening (Tyte) και Mesotherapy-Dermapen like effect. Με τον συνδυασμό των δύο αυτών θεραπειών επιτυγχάνεται :
a) Παραγωγή και αναδιοργάνωση των κολλαγόνων και ελαστικών ινών του δέρματος
b) Σύσφιξη και ανορθωση δέρματος του προσώπου και του λαιμού,
c) Έγχυση δια μέσου της μεθόδου της Mesotherapy-Dermapen like effect πρωτεινών ,αμινοξέων και πολύτιμων στοιχείων που βοηθούν στην ανανέωση και στην αναγέννηση του δέρματος. Γρήγορη , άμεση και ανώδυνη θεραπεία με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης (downtime) και σίγουρα αποτελέσματα.
5) Ακόμη η θεραπεία “Tyte and Bryte” .Στην ουσία αποτελεί συνδυασμό 2 μη επεμβατικών (non-ablative) θεραπειών : Skin tightening (Tyte) και Photorejuvenation (Bryte) με τις οποίες επιτυγχάνεται :
a) Παραγωγή και αναδιοργάνωση των κολλαγόνων και ελαστικών ινών του δέρματος
b) Σύσφιξη και ανορθωση δέρματος του προσώπου και του λαιμού,
c) Αφαίρεση κηλίδων-δυσχρωμιών και μικρών ευρυαγγειών του δέρματος δίνοντας έτσι ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα του προσώπου σας.
Η θεραπεία “Tyte and Bryte” δεν έχει downtime, δηλαδή ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει μετά από 1 ώρα στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Στην περίπτωση που επιθυμεί και μια λείανση της υφής του δέρματος μπορεί να συνδυαστεί με την θεραπεία NanoLaserPeel ( με την χρήση και εγγύηση του αποτελέσματος του ErYAG by Sciton) και όλα αυτά στην ίδια συνεδρία με χρόνο αποθεραπείας που δεν ξεπερνά την 1 μέρα.
6) Θεραπεία S.T.A.R. (σύσφιξη και Laser peeling /NanoPeel-MicroLaserPeel στην ίδια συνεδρία): Εκπληκτική συνεδρία αναδόμησης-σύσφιξης/ ανόρθωσης δέρματος-παραγωγής κολλαγόνου και εξάλειψης δυσχρωμιών-ρυτίδων όλα αυτά σε μια συνεδρία. 

Ειδικό κόστος Αποτρίχωσης για τις μέρες των εορτών μέχρι 15 Ιανουαρίου 2019.

Αποτρίχωση (πόδια-μπικίνι-μασχάλες) : 250 Ε τιμή πακέτου κάθε συνεδρίας , Αποτρίχωση (πρόσωπο-μπικίνι-μασχάλες) : 90 Ε τιμή πακέτου κάθε συνεδρίας , Αποτρίχωση (πλάτη άνδρα) : οι 5 συνεδρίες 500 Ε (τιμή πακέτου 5 συνεδριών).

-Ακόμη στο ιατρείο εφαρμόζονται και άλλες θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας όπως θεραπείες Botox ,Υαλουρονικού Οξέος και Μεσοθεραπείας.

 

Scroll to Top