Θεραπεια Συσφιξης - Ανορθωσης - Skin Tightening

Η θεραπεία SkinTyte βασίζεται στην αρχή της εκλεκτικής θερμόλυσης και χρησιμοποιεί την τεχνολογία του συστήματος BBL της Sciton που θερμαίνει σε βάθος το δέρμα , ενώ ταυτόχρονα ψύχει και προστατεύει την επιδερμίδα. Η θεραπεία γίνεται γρήγορα και με ασφάλεια και χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την συνεδρία με το BBL.

Η θεραπεία SkinTyte χρησιμοποιεί μια ευρέος φάσματος υπέρυθρη ενέργεια φωτός για να θερμάνει σε βάθος το κολλαγόνο του χορίου (της εσωτερικής επιφάνειας) του δέρματος. Αυτή η διαδικασία προάγει την μερική μετουσίωση και την σύσπαση των κολλαγόνων και ελλαστικών ινών. Η θερμότητα επίσης προάγει την φυσιολογική διαδικασία επούλωσης καθώς προκαλεί την δημιουργία ανανεωμένου κολλαγόνου οδηγώντας έτσι στην αύξηση της σταθερότητας και στην σύσφιξη του δέρματος. Το ισχυρό ψυκτικό του συστήματος BBL  διατηρεί την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος σε μια ψυχρή θερμοκρασία πριν, κατά την διάρκεια , και μετά από κάθε παλμό προσφέροντας στον ασθενή μια άνετη και ασφαλή διαδικασία. Δεν υπάρχει ανάγκη για τοπική αναισθησία .

Μπορεί να εμφανιστεί κάποια ήπια ερυθρότητα στην περιοχή της θεραπείας αμέσως μετά την συνεδρία ενώ το δέρμα επανέρχεται στο φυσιολογικό σε λίγα λεπτά της ώρας. Καθώς η θεραπεία SkinTyte είναι μη επεμβατική δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και έτσι ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του αμέσως μετά την θεραπεία. Μπορεί επίσης αν θέλει να βάλει make up και αντιηλιακό μετά την συνεδρία.

Η θεραπεία SkinTyte δεν είναι ακριβώς υποκατάστατο του χειρουργικού face-lift και τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν από ασθενή σε ασθενή. Η θεραπεία συστήνεται για ασθενείς που επιθυμούν έντονη και αξοσημείωτη βελτίωση του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Τα τελικά αποτελέσματα της θεραπείας SkinTyte συχνά χρειάζονται μέχρι και 4 μήνες καθώς το κολλαγόνο του δέρματος σας ξαναδημιουργείται και δυναμώνει.

Η SkinTyte θεραπεία είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος όπου είναι επιθυμητή η βελτίωση της σύσφιξης του δέρματος. Πιο συνηθισμένες περιοχές είναι το πρόσωπο-λαιμός  τα άνω άκρα (τα “μπράτσα”) και η κοιλιά 

Μια σειρά από 3-4 θεραπείες SkinTyte με μεσοδιάστημα 1,5-2 μηνών είναι η συνιστώμενη σειρά θεραπειών για τους περισσότερους ασθενείς. Επίσης η θεραπεία SkinTyte μπορεί να συνδυαστεί με άλλες δημοφιλείς θεραπείες όπως είναι το MicroLaserPeel  ή το LightPeel.

Καμία ειδική φροντίδα δεν χρειάζεται μετά την SkinTyte θεραπεία.Ωστόσο θα πρέπει πάντα να προστατεύεται το δέρμα σας από τον ήλιο χρησιμοποιώντας αντιηλιακή κρέμμα.

Close Menu