Θεραπεία Κυτταρίτιδας με το CelluErase

Η κυτταρίτιδα είναι μια χρόνια εκφυλιστική νόσος του υποδόριου λίπους που προκαλεί αλλαγές στην υφή του δέρματος.Εμφανίζεται στο 85-90% των γυναικών ηλικίας άνω των 20 χρ. και η σοβαρότητα της αυξάνεται με την ηλικία.Η χαλάρωση του δέρματος και η εντοπισμένη παχυσαρκία παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση που λόγω των ινωτικών βλαβών του δέρματος προκαλούνται εμβυθύνσεις σε αυτό και του δίνουν έτσι την χαρακτηριστική εικόνα του “φλοιού πορτοκαλιού”.

Η θεραπεία γίνεται με το CelluErase το οπίο είναι ένα ειδικό εργαλείο που στοχεύει στην αποκατάσταση των ινωτικών βλαβών του δέρματος και την αποκατάσταση της υφής του δέρματος. Είναι στην ουσία μια μικροχειρουργική λαβή που φέρει πεπλατυσμένο μαχαιρίδιο στο ελεύθερο άκρο της.Με αυτήν την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του και βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία του δέρματος.

Το CelluErase αποτελεί ότι πιο αποτελεσματικό έχει παρουσιαστεί για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε μια συνεδρία , δεν απαιτούνται επαναλήψεις και ο πόνος είναι μηδενικός καθώς προηγείται τοπική αναισθησία.

Μετά την θεραπεία με το CelluErase συνιστάται να συμπληρώνεται η θεραπεία με το μεσοθεραπευθικό διάλυμμα STRIKCELL που έχει αντιοξειδωτική και λιπολυτική δράση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του δέρματος . Συνίσταται 1 συνεδρία μεσοθεραπείας κάθε 6-7 εβδομάδες.

Scroll to Top