Προτάσεις ομορφιάς για τις γιορτές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς

Οι προτάσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς είναι πολλές :
1) Αποτρίχωση με το βραβευμένο για το 2017 BBL module device της Joule platform by Sciton.
2) Θεραπεία Σύσφιξης/Ανόρθωσης -Skin Tightening (προσώπου-κοιλιάς) : Μια μη-επεμβατική θεραπεία για την σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος με εκπληκτικά αποτελέσματα σε πρόσωπο-λαιμό αλλά και σε σώμα σε 1-3 συνεδρίες.
3) Τα πολύ διαδεδομένα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη , NanoLaserPeel & MicroLaserPeel για την εξάλειψη κηλίδων,δυσχρωμιών,επιφανειακών ρυτίδων και για να αποκτήσετε μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπο σας.Πάντα με την εγγύηση του κορυφαίου Contour TRL ErYAG 2940nm Laser από την Sciton .
4) Επίσης συνδυαστικές θεραπείες όπως η “Meso-Tyte” .
Στην ουσία αποτελεί συνδυασμό 2 μη επεμβατικών (non-ablative) θεραπειών : Skin tightening (Tyte) και Mesotherapy-Dermapen like effect. Με τον συνδυασμό των δύο αυτών θεραπειών επιτυγχάνεται :
a) Παραγωγή και αναδιοργάνωση των κολλαγόνων και ελαστικών ινών του δέρματος
b) Σύσφιξη και ανορθωση δέρματος του προσώπου και του λαιμού,
c) Έγχυση δια μέσου της μεθόδου της Mesotherapy-Dermapen like effect πρωτεινών ,αμινοξέων και πολύτιμων στοιχείων που βοηθούν στην ανανέωση και στην αναγέννηση του δέρματος. Γρήγορη , άμεση και ανώδυνη θεραπεία με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης (downtime) και σίγουρα αποτελέσματα.
5) Ακόμη η θεραπεία “Tyte and Bryte” .Στην ουσία αποτελεί συνδυασμό 2 μη επεμβατικών (non-ablative) θεραπειών : Skin tightening (Tyte) και Photorejuvenation (Bryte) με τις οποίες επιτυγχάνεται :
a) Παραγωγή και αναδιοργάνωση των κολλαγόνων και ελαστικών ινών του δέρματος
b) Σύσφιξη και ανορθωση δέρματος του προσώπου και του λαιμού,
c) Αφαίρεση κηλίδων-δυσχρωμιών και μικρών ευρυαγγειών του δέρματος δίνοντας έτσι ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα του προσώπου σας.
Η θεραπεία “Tyte and Bryte” δεν έχει downtime, δηλαδή ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει μετά από 1 ώρα στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Στην περίπτωση που επιθυμεί και μια λείανση της υφής του δέρματος μπορεί να συνδυαστεί με την θεραπεία NanoLaserPeel ( με την χρήση και εγγύηση του αποτελέσματος του ErYAG by Sciton) και όλα αυτά στην ίδια συνεδρία με χρόνο αποθεραπείας που δεν ξεπερνά την 1 μέρα.
6) Θεραπεία S.T.A.R. (σύσφιξη και Laser peeling /NanoPeel-MicroLaserPeel στην ίδια συνεδρία): Εκπληκτική συνεδρία αναδόμησης-σύσφιξης/ ανόρθωσης δέρματος-παραγωγής κολλαγόνου και εξάλειψης δυσχρωμιών-ρυτίδων όλα αυτά σε μια συνεδρία. 

Ειδικό κόστος Αποτρίχωσης για τις μέρες των εορτών μέχρι 15 Ιανουαρίου 2019.

Αποτρίχωση (πόδια-μπικίνι-μασχάλες) : 250 Ε τιμή πακέτου κάθε συνεδρίας , Αποτρίχωση (πρόσωπο-μπικίνι-μασχάλες) : 90 Ε τιμή πακέτου κάθε συνεδρίας , Αποτρίχωση (πλάτη άνδρα) : οι 5 συνεδρίες 500 Ε (τιμή πακέτου 5 συνεδριών).

-Ακόμη στο ιατρείο εφαρμόζονται και άλλες θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας όπως θεραπείες Botox ,Υαλουρονικού Οξέος και Μεσοθεραπείας.

 

Μοίρασε το στα κοινωνικά δίκτυα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Περισσότερα Άρθρα

Close Menu